thearabchildren wrote:Bir kaç ilginç şeyleri yazmışsın, ve sonra senin yazdıklarına yanıtlayacağım. Ama şimdi gitmem gerekiyor. Gitmemden önce, sana "hoş geldin" söylemek istiyorum. Anadolunun neresilisin?

thearabchildren wrote:Bir kaç ilginç şeyleri yazmışsın, ve sonra senin yazdıklarına yanıtlayacağım. Ama şimdi gitmem gerekiyor. Gitmemden önce, sana "hoş geldin" söylemek istiyorum. Anadolunun neresilisin?

talsor wrote:thearabchildren wrote:Bir kaç ilginç şeyleri yazmışsın, ve sonra senin yazdıklarına yanıtlayacağım. Ama şimdi gitmem gerekiyor. Gitmemden önce, sana "hoş geldin" söylemek istiyorum. Anadolunun neresilisin?
How about turkish is now allowed In kurdish forums. after all which turkish site , will allow posting in kurdish language .

Djembe wrote:talsor wrote:thearabchildren wrote:Bir kaç ilginç şeyleri yazmışsın, ve sonra senin yazdıklarına yanıtlayacağım. Ama şimdi gitmem gerekiyor. Gitmemden önce, sana "hoş geldin" söylemek istiyorum. Anadolunun neresilisin?
How about turkish is now allowed In kurdish forums. after all which turkish site , will allow posting in kurdish language .
Talsor
I think you are just jealous when you see the topic which is dedicated to my name.
p.s.

Djembe wrote:I was going to nominate myself as moderator? What do you think. I am sure you need someone with "turkish" skills.

knad wrote:no, i dont vote him as moderator

alan131210 wrote:they have occupied our lands and now let them take over this forum too .... no wonder why we are stateless still .

alan131210 wrote:i already started a thread to ban his troll head . if standing against Kurdish independence doesn't ban him , or insulting 3 members here , speaking "turkish" should do it or our i will doubt the kurdishness of our mods .

Registered users: Google [Bot]